Od parky po bomber bundu - prehľad obľúbených štýlov prechodných búnd

typy prechodných búnd

Jesenné počasie vie byť občas sychravé a chladné a inokedy naopak príjemne teplé. V tomto období je ideálne siahnuť po prechodných bundách ktoré vám v tomto počasí poskytnú všetko, čo potrebujete. Vybrať si dnes viete z rôznych štýlov a typov prechodných búnd, ktoré viete dokonale zladiť s vašim osobným štýlom. Pozrime sa na prechodné bundy, ktoré sú vhodné na túto jesennú sezónu. 

Odporúčame:  Nohavice s vysokým pásom – trendy, farby a štýly na nadchádzajúcu sezónu

Objavte štýlové prechodné bundy na túto jeseň

Prechodné bundy tvoria neodmysliteľnú súčasť našich jesenných či jarných šatníkov. Sú pohodlné a dajú sa vrstviť s ďalším oblečením, vďaka čomu vieme počas tohto obdobia vytvoriť širokú paletu rôznych trendy outfitov. Premenlivé počasie neznamená to, že sa musíte vzdať svojho komfortu či štýlu. Existuje množstvo štýlových prechodných búnd, ktoré môžete túto jeseň nosiť bez ohľadu na to, či nás čaká sychravý alebo slnečný deň. Toto je prehľad najobľúbenejších modelov, ktoré si získali svoje miesto u žien aj túto sezónu.

Neprehliadnite:  Ako obnoviť iskru vo vzťahu: 5 jednoduchých tipov!

www.sinsay.com/sk

Motorkárska bunda

Nadčasová voľba v podobe motorkárskej bundy sa teší obľube už niekoľko sezón. Okrem klasickej čiernej verzie si môžete vybrať aj z rôznych farieb, napríklad z výraznej červenej, ktorá sa stane ústredným kúskom vášho outfitu. Táto bunda sa ľahko kombinuje s džínsami, pleteným svetrom alebo šatami, vďaka čomu vytvára príjemný kontrast a vnesie do vášho vzhľadu správny balans.

Prešívaná prechodná bunda

Nestarnúca klasika v podobe prešívanej prechodnej bundy vám zaistí v sychravom počasí ten najlepší komfort. V tomto prípade sa však nemusíte rozhodovať medzi pohodlím a štýlom, pretože aktuálne modely vám zaistia obe. Vyberte si štýlové prevedenie v jesenných odtieňoch a premeňte svoj outfit na štýlový s jediným kúskom.

Krátky jesenný kabát

Ak preferujte elegatné bundy, siahnite po krátkych jesenných kabátoch na gombíky, ktoré môžete nosiť so šatami, nohavicami aj s blúzkami. Jesenný kabát si môžete zvoliť v klasických a neutrálnych farbách alebo celkový vzhľad osviežiť výraznejšími odtieňmi, ktoré vnesú do vášho outfitu šmrnc a štýl.

Prečítajte si a inšpirujte sa:   10 tajomstiev pre naplnený život a šťastie

www.sinsay.com/sk

Bomber bunda

Ak máte radi sviežu módu, mladistvý vzhľad dosiahnete pomocou modernej bomber bundy, ktorú môžete nosiť aj s ležérnym či športovými kúskami ako sú mikiny. Tento typ bundy patrí už niekoľko sezón medzi najobľúbenejšie a siahajú po nej ženy rôznych vekových kategórií.

Bunda typu shacket

Posledným kúskom, ktorým si môžete doplniť jesenný šatník je bunda typu shacket. Ide o prepojenie bundy a košele, ktoré pôsobí pohodlne a trendy. Tento typ bundy sa hodí skvele k neformálnym outfitom do mesta alebo do prírody.

Viac štýlových prechodných búnd nájdete na https://www.sinsay.com/sk/sk/zena/odevy/saka-a-kabaty/prechodne-bundy

Vyberte si prechodnú bundu, ktorá sa dokonale hodí vášmu osobnému štýlu

Pri výbere novej prechodnej bundy na jeseň nezabudnite na svoj vlastný štýl. Je dôležité, aby bunda dokonale korešpondovala s tým, čo bežne nosíte a hodila sa k zvyšku vášho šatníka. Ak preferujete ležérnejšiu módu s modernými prvkami, siahnite po motorkárskej alebo bomber bunde. Obe sa ľahko kombinujú napríklad s džínsami, tričkami s potlačou alebo svetrami. Naopak, ak váš osobný štýl viac charakterizuje elegancia, siahnuť môžete po krátkych prechodných kabátoch.

Inšpirujte sa prechodnými bundami na jeseň a vyberte si nové a štýlové kúsky do svojho šatníka.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE