Nohavice s vysokým pásom – trendy, farby a štýly na nadchádzajúcu sezónu

Nohavice s vysokým pásom

Nohavice s vysokým pásom sú už niekoľko sezón stálicou v šatníkoch mnohých žien a nevyzerá to, že by tento trend v blízkej budúcnosti stratil na popularite. Nadchádzajúcu sezónu však prichádzajú na scénu nové farby, vzory a štýly, ktoré budú dominovať v uliciach i na módnych prehliadkach. Tento článok vás prevedie najnovšími módnymi trendmi, ktoré by ste určite nemali prehliadnuť. 

Odporúčame:  Ako obnoviť iskru vo vzťahu: 5 jednoduchých tipov!

Trendy nohavice s vysokým pásom na jeseň 2024

V nadchádzajúcej sezóne sa môžeme tešiť na návrat k prirodzeným materiálom a jemným textúram, čo prinesie pohodlie a štýl aj do každodenného nosenia. Značky sa zameriavajú na teplejšie textílie, ako je napríklad umelá eco koža, ktorá sú každoročne u väčšiny žien voľbou číslo jeden.

Okrem klasických jednofarebných modelov uvidíme túto jeseň veľa vzorov – od kockovaných motívov cez geometrické tvary až po kvetinové potlače, ktoré dodajú vášmu outfitu zaujímavý nádych. Prúžky a jemné káro budú taktiež jedným z najžiadanejších vzorov tejto sezóny, pretože sú ideálne na rôzne príležitosti.

Neprehliadnite:  10 tajomstiev pre naplnený život a šťastie

Nohavice s vysokým pásom
sinsay.com/sk/sk

Farby, ktoré budú dominovať

Farebná paleta nadchádzajúcej sezóny bude jemná a prirodzená. Béžová, olivová zelená, hnedá, no naďalej budú v popredí aj pastelové odtiene. Tieto farby sú ľahko kombinovateľné a umožnia vám vytvoriť sofistikovaný a štýlový vzhľad bez veľkého úsilia.

Na druhej strane, ak máte radi výraznejšie farby, môžete siahnuť po nohaviciach v odtieňoch sýtej červenej alebo kráľovskej modrej. Tieto farby dodajú vášmu outfitu energiu a výnimočnosť, čo je ideálne pre zvláštne príležitosti alebo na dni, kedy chcete byť stredobodom pozornosti.

Zaujem vás:  Čo znamená snívať o inom mužovi? My to vieme!

Strihy, ktoré sa oplatí vyskúšať

Čo sa týka štýlov, nohavice s vysokým pásom https://www.sinsay.com/sk/sk/zena/odevy/nohavice-a-leginy/nohavice-s-vysokym-pasom prichádzajú v mnohých rôznych prevedeniach, ktoré uspokoja každého bez ohľadu na vkus. Medzi najpopulárnejšie strihy patrí klasický rovný strih, ktorý je ideálny na elegantné príležitosti aj na každodenné nosenie. Okrem toho, že vyzerá skvelo, jeho veľkým prínosom je aj to, že je tiež mimoriadne pohodlný.

Ďalším trendom sú široké nohavice, ktoré sú návratom do 70. rokov. Tieto nohavice sú perfektné na vytvorenie dramatického efektu, pretože do každého outfitu prinášajú jedinečný prvok. Skvele sa kombinujú s úzkymi topmi či blúzkami zastrčenými do nohavíc.

Ak preferujete niečo uvoľnenejšie, potom sú pre vás ideálne nohavice typu jogger s vysokým pásom. Tento štýl je pohodlný a zároveň štýlový, čo z neho robí perfektnú voľbu na bežné dni.

Inšpirujte sa:  Chcete byť obľúbení a príťažliví? Skoncujte s týmito 9 zlozvykmi!

Ako nosiť nohavice s vysokým pásom?

Nohavice s vysokým pásom ponúkajú nekonečné možnosti kombinovania. Pre elegantný vzhľad ich môžete kombinovať s blúzkou a sakom, Vytvoríte tak sofistikovaný outfit vhodný do práce (Pamätajte však na dress code vo vašej organizácii) alebo na spoločenské udalosti. Naopak, ak hľadáte niečo viac ležérne, skúste ich spárovať s tričkom a teniskami, čo je zase ideálna kombinácia na voľný čas.

Dámske nohavice s vysokým pásom sú tiež skvelou voľbou na vytvorenie vrstveného outfitu. Skúste ich skombinovať s dlhším kabátom alebo pleteným svetrom. Dosiahnete štýlový vzhľad, ktorý vás zahreje aj v chladnejších dňoch.

Inšpirujte sa:   Hlad a emócie sú vedecky prepojené: Zažeňte ho a potlačíte aj hnev

Nohavice, ktoré musíte mať

Nohavice s vysokým pásom sú jednoznačne kúskom, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Ich všestrannosť a štýlovosť z nich robia základ šatníka, ktorý môžete ľahko kombinovať podľa svojho vkusu a aktuálnych módnych trendov. Inšpirujte sa preto novými farbami a štýlmi, ktoré táto sezónu prináša, a vytvorte unikátne outfity, ktoré nebudete chcieť vyzliecť!

Zdroj úvodnej fotky: sinsay.com/sk/sk

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE