Oslava Medzinárodného dňa psov: Najlepšie pochúťky Temu pre vašich chlpatých spoločníkov

medzinarodny den psov

„Každý pes má svoj deň“ a Medzinárodný deň psov je práve ten špeciálny čas, kedy im môžete s pochúťkou preukázať, ako veľmi si ceníte ich vernosť, hravého ducha a bezhraničnú radosť, ktorú vám chlpáči prinášajú. Nie je nič väčšou odmenou než vidieť ich spokojne vrtieť chvostom alebo pozerať na ich spokojné výrazy tváre. Zoznámte sa so štyrmi zábavnými a nezabudnuteľnými spôsobmi, ako rozmaznávať svojich štvornohých spoločníkov skvelými vychytávkami z Temu! 

Neprehliadnite:  Tieto psy sú najmilšie na svete, správna voľba do rodiny a k deťom

Spa deň u seba doma

Psy milujú svoju rutinu, ale malé zmeny môžu byť zábavné! Prekvapte svojho chlpatého najlepšieho priateľa tým, že sa s ním pomaznáte o čosi viac a zasypete ho láskou. Objavte radosť z kúpania a vytvorte si nezabudnuteľné spoločné spomienky pomocou úžasných výrobkov z Temu.

Čas strávený vo vani nemusí byť utrpením; premeňte ho na relaxačnú oázu pomocou upokojujúcich masážnych nástrojov, jemných peelingov a zábavných dávkovačov šampónu. Temu ponúka aj rôzne vaničky vhodné pre rôzne veľkosti psov. Sklápacia konštrukcia týchto vaní umožňuje jednoduché skladovanie, čím sa zbavíte problémov s úložným priestorom. Vytvorte si doma atmosféru ako v kúpeľoch, ktorá vám spríjemní čas kúpania.

Prekvapí vás: Potvrdené - psy dokážu rozoznať zlého človeka. Vieme, ako!

Vaničky pre rôzne veľkosti psov
Temu

Nájdite tú najlepšiu hračku pre svoje šteniatko

Nezabudnite, že každý pes je jedinečný a má svoju osobnosť. Od veľkých po malé, od huňatých po elegantné, niektorémilujú plyšové hračky, zatiaľ čo iné túžia po sociálnej interakcii. Či už je váš chlpatý priateľ hravé šteniatko alebo stará múdra duša, pochopenie jeho individuálnych potrieb je kľúčom k šťastnému a plnohodnotnému vzťahu. Tým, že vyhoviete ich špeciálnym preferenciám, si vytvoríte skutočne výnimočné puto.

Bez ohľadu na to, či váš pes rád aportuje, preťahuje sa alebo hryzie, správna hračka ho dokáže zabaviť na celé hodiny. Pre šteňa, ktoré rado hryzie, sa hodia odolné gumené hračky alebo plyšové pískacie hračky, ktoré sú ideálne na to, aby ste ho zamestnali bez toho, aby narobil škodu. Hlavolamy sú ideálne pre zvedavé mysle, pretože ponúkajú odmeňujúcu výzvu, ktorá ich udrží v pozornosti. Schovajte do tejto malej loptičky niekoľko obľúbených pochúťok vášho šteňaťa a sledujte, ako sa pohrúži do sústredenej a pokojnejšej hry.

Odporúčame:  Tu je 9 tipov na najzdravšie psy malých plemien

Hračky pre šteniatka
Temu

Keď si váš pes vyžaduje pobyt v prírode, potrebuje hračky, ktoré dokážu držať krok s jeho dobrodružným duchom. Hračky na aportovanie, ako sú odolné lopty alebo frisbee, sú nevyhnutnou výbavou pre každého psa, ktorý rád behá a naháňa sa. Ak sa váš pes rád hrá s vodou, zvážte možnosť umiestniť do záhrady bazén pre psov.

Doprajte svojmu šteňaťuštýlovú zmenu

So svojím módnym chlpáčom po boku môže byť každý deň prehliadkou! Od elegantných šatiek až po módne obojky, váš štvornohý priateľ sa môže štýlovo vyšantiť po vašom boku.

So štýlovým a cenovo dostupným oblečením pre domáce zvieratá na Temu môže váš chlpatý kamarát hýriť v cool mikine s kapucňou, vyšantiť sa v dinosaurej cosplay súpravealebo sa vyšantiť v princeznovských šatách. V chladnejších mesiacoch je tiež potrebné obliecť šteňa do teplejšieho oblečenia tak, ako to urobila pre svoje šteniatko TikTokkerka @Leilah Holtzhausen.

Pozri aj:  Tie sú ale roztomilé! Toto sú najkrajšie psy zmiešaného plemena

Psie oblečenie
Tiktok - @Leilah Holtzhausen

Či už sa chystáte vyraziť do parku alebo na prehliadkové mólo, najnovším trendom je zladiť oblečenie so svojím psom. Prejavte svoju náklonnosť s vhodnými doplnkami, ktoré vyvolajú pozornosť a roztočia chvosty. Koniec koncov, móda je lepšia, keď sa o ňu delíte so svojím najlepším priateľom!

Postarajte sa o svojho chlpatého parťáka ako o svoju rodinu

Rovnako ako deti, aj naši domáci miláčikovia potrebujú starostlivosť, aby sa im darilo. Hoci sa ich potreby líšia, je nevyhnutné uprednostniť ich zdravie a šťastie. Na to, aby bol váš chlpatý priateľ šťastný a zdravý, je nevyhnutné mať správne nástroje. Spoločnosť Temu, známa svojím širokým výberom tovaru za dostupné ceny, ponúka rôzne výrobky s modelom priamo z výroby.

Na začiatok si zaobstarajte vysokokvalitné nožnice na nechty určené špeciálne pre psov. So správnym zastrihávačom je strihanie nechtov hračkou a zostáva viac času na hladkanie bruška a pochúťky.

Každodenné prechádzky sú veľmi dôležité pre fyzickú a duševnú pohodu vášho psa. Nielenže pomáhajú míňať energiu, ale tiež stimulujú myseľ a uvoľňujú endorfíny, čo vedie k šťastnejšiemu a zdravšiemu životu. Ale v dňoch, keď váš pes zažíva dobrodružstvá, ktoré sú pre neho príliš...dobrodružné, sú vašim novým najlepším priateľom utierky pre domácich miláčikov.

Ak je vaše šteňa skôr rýchlym jedákom než labužníkom, miska na pomalé kŕmenie je presne to, čo potrebuje! Miska je navrhnutá s inteligentnými hrebienkami a vzormi a mení čas jedla na zábavnú výzvu, ktorá pomáha vášmu psovi jesť zdravším tempom.

Pozrite aj:  Najškaredšie psy na svete: Príroda dokáže niekedy skutočne pobaviť!

Miska pre pomalé kŕmenie psov
Temu

S týmito základnými potrebami sa o svojho psa nielen staráte, ale ho tiež hýčkate ako superhviezdu. Pretože vaša rodina si zaslúži len to najlepšie!

Zažite relax, ktorý výhodný pre obe strany

Väčšina dospelých psov potrebuje 8 až 13,5 hodín spánku denne, ba niekedy aj možno viac. Čím mladší je pes, o to viac času potrebuje. Niektoré psy si potrpia na pohodlie v pelechu vo vnútri, zatiaľ čo iné dávajú prednosť búde pod hviezdami. A pre tie, ktoré jednoducho nedokážu odolať pôvabu pohovky, sú záchranou chrániče na pohovku. Udržujú váš nábytok bez chlpov, zatiaľ čo si vaše šteňa si užíva príjemné pohodlie. Je to výhra pre obe strany: šťastné šteňa, gauč bez fľakov!

Vyskúšajte:  Najobľúbenejšie psie plemená a ich krmivo

 

Psie pelechy
Temu

Ak sa pokúsite urobiť Medzinárodný deň psov ešte nezabudnuteľnejším, zvážte možnosť ukončiť tento deň špeciálnou pamiatkou pre vášho domáceho miláčika. Môže to byť nový gravírovaný obojok alebo jednoducho zábavný a kreatívny fotoalbum.

Nezáleží na tom, ako sa rozhodnete oslavovať, dôležité je, aby bol váš spoločne strávený čas kvalitný. Pridajte trochu zábavy, najlepšieho kamaráta a štipku niečoho nezabudnuteľného!

Zdroj úvodnej fotky: Freepick

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE