Ako som zorganizovala nezabudnuteľnú párty v štýle Bridgertonovcov?

párty v štýle Bridgertonovcov

Populárny seriál Netflixu – "Bridgertonovci" – si získal srdcia miliónov fanúšikov po celom svete a už má za sebou tri sezóny. Inšpirovaná týmto seriálom sa 52-ročná Maribel zo Španielska rozhodla premeniť svoju záhradu na elegantné patio a zorganizovať večeru v štýle Bridgertonovcov pre svojich blízkych, ktorí ju navštívili počas prázdnin. Ako to dopadlo? Pozrite sa sami! 

Tajomstvom, ako vytvoriť bohatý a elegantný svet anglickej aristokracie z počiatku 19. storočia, boli nákupy na platforme Temu. Maribel, ktorá hľadala štýlové produkty za prijateľnú cenu, tam našla širokú škálu dekorácií a doplnkov.

Odporúčame:  Finančné šťastie: TOTO sú štyri astrologické znamenia, ktoré zbohatnú do konca roku 2024!

večerA v štýle Bridgertonovcov
TikTok profile (@mamauniversitaria2.0) Maribel

Som veľkou fanúšičkou tohto seriálu, a preto som si myslela, že elegantná večera s prepracovanými detailmi bude skvelým prekvapením pre moju rodinu“ – povedala Maribel. „Chcela som zorganizovať párty, bez toho aby som minula majetok, a preto som nakupovala na Temu, kde som našla všetko, čo som potrebovala“. 

Neprehliadnite:  Čo je tajomstvo stravy najzdravších ľudí na svete? Objavte ho spolu s nami!

večera v štýle Bridgertonovcov styling
TikTok profile (@mamauniversitaria2.0) Maribel

Na svojom TikTok profile (@mamauniversitaria2.0) Maribel ukázala dekorácie v kráľovskom štýle: kvetinové girlandy, perlové prstene na servítky, pozlátené príbory a zlaté mini stojany, ktoré vytvorili elegantný a jedinečný vzhľad.

Finálny dotyk večera pridali hostia, ktorí na večeru prišli v kostýmoch inšpirovaných obdobím, v ktorom sa seriál odohráva. Menu v štýle Bridgertonovcov zahŕňalo vybrané predjedlá: sendviče a syrové a údeninové dosky, ktoré sa podávali na elegantných mini stojanoch. Hlavným jedlom bola šťavnatá panenka so zeleninou a zemiakmi, ako dezert a domáci Baileys (írsky likér), pripravený deň vopred.

Vyskúšajte:  Ako pripraviť vyprážané ryby, aby boli nádherne chrumkavé a menej mastné?

výzdoba na večeru v štýle Bridgertonovcov
TikTok profile (@mamauniversitaria2.0) Maribel

Výsledok prípravy párty v štýle "Bridgertonovci" ? 

Párty bola skutočne veľkolepá. A to aj pre internetových sledovateľov, ktorí mohli sledovať prípravy a samotnú akciu. Video Maribel na TikToku, ktoré ukazovalo jej večeru, už dosiahlo takmer 150 tisíc zhliadnutí. Jej sledovatelia sa už nevedia dočkať ďalšej párty.

„Bol to neuveriteľný večer; všetko vyšlo presne tak, ako som si vysnívala," spomína Maribel. „Jedlo bolo vynikajúce, prípitky nebrali konca a dekorácie z Temu boli fantastické. Najlepšie na tom je, že ich môžem použiť aj pri iných príležitostiach," dodala spokojne.

Aj my sa už nevieme dočkať jej ďalšej párty na záhrade!

Zdroj úvodnej fotky: TEMU

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE