Komédia Kavej valcuje kiná – videlo ju už viac ako 200 000 divákov a diváčok!

Komédia Kavej

Nový slovenský film Kavej vstupoval v polovici júla do kín s fantastickým výsledkom otváracieho víkendu, počas ktorého ho videlo 62 809 divákov a diváčok. Kým však záujem o ostatné filmy postupne upadá a návštevnosť po premiérovom víkende klesá, Kavej sa drží na prvých priečkach návštevnosti a publikum medzičasom narástlo na neuveriteľných 203 707 osôb! Filmu režiséra Lukáša Zednikoviča a scenáristky Michaely Zakuťanskej sa darí v kinách i na amfiteátroch a všetko naznačuje, že sa snímka zaradí medzi najúspešnejšie slovenské filmy všetkých čias.

Pozri si aj: 10 tajomstiev pre naplnený život a šťastie

Príbeh sa sústreďuje na osudy Veroniky a Kláry, dvoch kamarátok, ktoré sa z Bratislavy vracajú za rodinou na východ. Jedna musí za jeden deň stihnúť tri svadby a druhú čaká pohreb starej mamy. Koľko toho však počas tejto návštevy stihnú, sa im ani nesnívalo. Oprášia staré lásky, pozrú sa hlbšie na svoje rodinné vzťahy a do toho všetkého sa pokúsia nájsť recept na šťastie a svoje miesto v živote. Film je plný prekvapivých zvratov, milých nedorozumení a neuveriteľných situácií, ktoré z neho robia obľúbenca publika a snímku, na ktorú sa oplatí zájsť aj viackrát.

Neprehliadni: Inšpirácie na letné novinky z vydavateľstva GRADA - august 2024

film Kavej
Continental film

komédia Kavej
Continental film

V hlavných úlohách sa predstavujú Jana Kovalčiková a Anna Jakab Rakovská, dve z najobľúbenejších herečiek svojej generácie.

Okrem nich sa však môžeme tešiť aj na Lenku Barilíkovú Spišákovú, Branislava Matuščina, Pavla Šimuna, Dominiku Kavaschovú, Evu Pavlíkovú, Danu Droppovú, Lýdiu Ondrušovú, Tomáša Tureka, Mila Kráľa či Domiho Halyho, ale aj na speváka Petra Stašáka a zabávača Jána Pisančina, známejšieho ako Ander z Košíc – oboch v nečakaných úlohách! Komédiu Kavej do kín priniesla distribučná spoločnosť Continental film.

Trailer filmu:

Zdroj úvodnej fotky: Continental film

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE