NIVEA ponúka účinné riešenie proti poteniu a škvrnám na oblečení

NIVEA antiperspiranty

Letné teploty sa šplhajú k tridsiatke, čo so sebou prináša okrem iného aj zvýšené potenie. Ide o proces, ktorý je pre naše telo úplne prirodzený, pretože sa vďaka nemu ochladzuje. 

Na druhej strane ale nie je potenie práve dvakrát príjemné, najmä pre charakteristický odér a mokré oblečenie, na ktorom často zostávajú aj škvrny. Tie spôsobuje nielen pot sám osebe, ale často aj produkty, ktorými sa snažíme proti prejavom potenia bojovať.

Tip pre vás: Ako zastaviť starnutie počas spánku: Osvojte si TÝCHTO 7 úžasných trikov!

Keď si kupujeme antiperspirant alebo dezodorant, chceme, aby stopercentne fungoval a ochránil nás proti nepríjemným prejavom potenia na dlhý čas. 

Zároveň ale nestojíme o to, aby sme si zničili oblečenie škvrnami, ktoré na ňom môžu niektoré produkty proti poteniu zanechať. Tie vznikajú z niekoľkých dôvodov. 

Obvykle ich spôsobuje spojenie kožného mazu, hliníkových solí antiperspirantu a pracieho prostriedku. Žlté škvrny ale môžete mať na oblečení, aj keď žiadny prípravok nepoužívate. Stačí, aby sa kožné lipidy spojili s nečistotami a odolný fľak je na svete.

Odporúčame: 9 znamení, že sa posúvate vo svojom živote VPRED

NIVEA Black & White
NIVEA

Riešenie ponúka značka NIVEA so svojím radom antiperspirantov. 

Vďaka účinnej technológii Derma Active vás produkty NIVEA Black & White ochránia pred potením a pachom potu až 72 hodín. Zároveň sa jemne starajú o pokožku v podpazuší a predchádzajú jej podráždeniu. Ich receptúra nezanecháva vďaka patentovanej technológii Anti Stains biele stopy na čiernom a tmavom oblečení a predchádza vzniku žltých škvŕn na bielom. Vo variante v spreji nie je v zložení silikón, variant roll-on neobsahuje minerálne oleje. Zloženie je bez alkoholu a je dermatologicky testované a schválené.

Produkty radu NIVEA Black & White sú k dispozícii v podobe sprejov, roll-onov a tuhých antiperspirantov vo variante pre ženy a mužov.

Neprehliadni: Hľadáte knihu na dovolenku? Novinky na júl 2024 z vydavateľstva GRADA vás určite očaria

 produkty NIVEA Black & White
NIVEA

NIVEA Black & White pre mužov
NIVEA

Zdroj úvodnej fotky: NIVEA



0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE