Hipsterské trendy sú toto leto horúce: tieto pánske kraťasy budú in! Mali by ste ich vyskúšať

Hipsterské trendy leto 2024

Trendy pánske šortky sú v lete tým najuniverzálnejším kúskom šatníka a preto by ste si mali vybrať také, ktoré sú nielen štýlové, ale v ktorých sa budete cítiť pohodlne a sebavedomo. Predstavíme vám preto niekoľko typov hipsterských kraťasov pre inšpiráciu.

Pozri si aj: Tajomstvo žien s magnetickou príťažlivosťou - 7 vlastností sexi žien, ktorým muži nevedia odolať!

Chino kraťasy

Chino kraťasy sú už dávno stálicou pánskeho šatníka počas letnej sezóny, no tentokrát sa vracajú v modernom a hipsterskom prevedení a populárne sú teraz tieto klasické kraťasy vo výrazných a nezvyčajných farbách a so zaujímavými vzormi. Tento typ kraťasov je väčšinou vyrobený z materiálov, ako bavlnený keper, ktorý je super pohodlný a priedušný, čo je počas horúcich letných dní nevyhnutné.

Ako ich nosiť:

  • Nebojte sa výrazných farieb: Zabudnite na krémovú alebo čiernu. Vsaďte na výraznejšie tóny, ako napríklad horčicovo žltá, olivovo zelená alebo hrdzavo oranžová. Ak sa cítite odvážne, vyskúšajte ružovú, nie je len pre dámy. 
  • Kombinujte ich s tričkami s potlačou: Vyberte si tričká inšpirované vintage štýlom. Veľmi štýlové sú napríklad tríčká s kapelami alebo cool sloganmi. Skvele osviežia váš outfit.
  • Vhodná obuv je dôležitá: Správny výber topánok je kľúčový pre dokončenie vášho letného outfitu. K chino šortkám sa najlepšie hodia plátené tenisky, espadrillky alebo kožené mokasíny. Budete vyzerať ležérne a sofistikovane zároveň.

Odporúčame aj: Čo to znamená, ak sa pred vašimi dverami objaví cudzia mačka?

Pánske šortky bolf.sk 

Džínsové kraťasy

Džínsové krátke nohavice sú stelesnením uvoľneného letného štýlu. Hlavne tie s odstrihnutými a neupravenými lemami. Vyšúchané, znosené a rozstrapkané džínsové šortky sú opäť in. Vyberte si klasickú modrú, čiernu alebo bielu a máte kúsok, ktorý je neuveriteľne univerzálny. Inšpirujte sa napríklad ponukou na stránkach Bolf.

Ako ich nosiť:

  • Kombinujte ich s ľahkými látkami: Džínsovina je dosť ťažká, preto skúste vyvážiť váš outfit ľahším a priedušnejším vrchným odevom, ako napríklad ľanovou košeľou alebo tenkým bavlneným tielkom, či tričkom.
  • Vyberte si správne doplnky: Vhodným doplnkom môžete naozaj pozdvihnúť váš letný look. Vyskúšajte slamený klobúk, náramok s korálkami alebo vintage slnečné okuliare.
  • Výber obuvi: K týmto kraťasom sa hodia semišové topánky na šnurovanie alebo espadrilky. Dodajú celému kompletu ten správny šmrnc.

Neprehliadni: Gamifikácia mení aj svet HR. Hraním k vyššej produktivite?

Maskáčové kraťasy

Dnes sú na trhu k dispozícii kraťasy s potlačou a vzormi od výmyslu sveta: od farebných kvetov až po abstraktné alebo geometrické tvary. Maskáčový vzor je však stále veľmi populárny a nájdeto ho v rôznych farebných prevedeniach. Tento typ kraťasov je skôr pre pánov, ktorí chcú možno trochu vyniknúť z davu.

Ako ich nosiť:

  • Top by mal byť jednoduchý: Maskáčové šortky sú dosť výrazné a preto by ste ich mali kombinovať s jednoduchým jednofarebným tričkom alebo košeľou.
  • Minimalistická a nenápadná obuv: Najlepšie sú biele alebo čierne tenisky. Neodvádzajú totiž pozornosť od výrazných kraťasov.
  • Vrstvenie na chladnejšie večery: Oblečte si džínsovú bundu alebo jednoduchú jednofarebnú mikinu.

Byť hipsterom alebo trendy mužom znamená, že vyzeráte nielen štýlovo a sebavedomo, ale hlavne komfortne. Musíte sa cítiť pohodlne a vo “svojej koži”. Každý z nás má svoj vlastný štýl, vkus a preferencie, a s trochou inšpirácie a niekoľkých módnych tipov môže každý vyzerať moderne a vkusne. Experimentujte s týmito trendmi, kombinujte ich a určite si nájdete look, ktorý bude rezonovať s vašim osobným štýlom.

Zdroj úvodnej foto: bolf.sk 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE