Bratislavská premiéra komédie Kavej bola plná hviezdnych tvárí

Kavej komédia premiéra

V sérii predpremiér sa v slovenských kinách premieta najnovší prírastok domácej filmovej tvorby – komédia Kavej. V pondelok 15. júla sa na jej bratislavskej slávnostnej premiére zišli stovky hostí a hostiek, medzi nimi aj množstvo známych tvárí, ktoré si filmovú udalosť nemohli nechať ujsť.

Neprehliadni: Ako zastaviť starnutie počas spánku: Osvojte si TÝCHTO 7 úžasných trikov!

Publikum slávnostnej premiéry prišla pozdraviť početná delegácia tvorcov a tvorkýň medzi ktorými nechýbali predstaviteľky hlavných úloh – Jana Kovalčiková a Anna Jakab Rakovská s hereckými kolegyňami a kolegami. Nechýbali medzi nimi ani dve kultové mená slovenského showbiznisu, ktoré zažiarili vo filme v nečakaných úlohách – Peter Stašák a Ján Pisančin, známy aj ako Ander z Košíc. Východniarsku úderku dopĺňala Katarína Knechtová, ktorá naspievala k filmu pieseň Život nás má rád. Publikum za tvorcov pozdravil režisér Lukáš Zednikovič a producent Daniel Dangl, pričom filmová premiéra sa stala tiež dejiskom krstu rovnomennej knihy, ktorú napísala scenáristka Michaela Zakuťanská a ktorú aktuálne nájdete na pultoch kníhkupectiev.

Pozri si aj: 9 znamení, že sa posúvate vo svojom živote VPRED

premiéra komédie Kavej
Continental film

Kniha a film rozprávajú príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Kamarátky Veronika a Klára sa vracajú z Bratislavy na rodný východ a počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia, plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Počas troch svadieb a jedného pohrebu sa toho dokáže udiať naozaj veľa. Podarí sa im nájsť popri všetkých zážitkoch lásku, šťastie a svoje miesto pre život?

Odpoveď na túto otázku hľadalo okrem tvorivého tímu aj publikum premiéry, v ktorom sa o. i. stretli aj spevák Janko Lehotský, herečky Zuzana Kubovčíková Šebová, Hana Gregorová, Maca Zábranská, herci Michal Hudák, Roman Poláčik, Roman Pomajbo či Sáva Popovič, ale aj mnoho ďalších celebrít.

Pozri si: Hľadáte knihu na dovolenku? Novinky na júl 2024 z vydavateľstva GRADA vás určite očaria

premiéra komédie Kavej
Continental film

Snímku Kavej, ktorú premiérové publikom ocenilo mohutným potleskom, si už v týchto dňoch môžu pozrieť fanúšikovia a fanúšičky na podujatiach nazvaných Kavej Festy, kde si okrem premietania za účasti tvorcov a hercov užijú aj úvodný program s koncertom. V stredu 17. júla sa Kavej Fest uskutoční na amfiteátri v Košiciach, vo štvrtok 18. júla na Zemplínskej Šírave a v sobotu 27. júla v Banskej Štiavnici. Snímka príde do kín na celom Slovensku už tento štvrtok vďaka distribučnej spoločnosti Continental film.

Trailer filmu:

Zdroj úvodnej fotky: Continental film

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE