Tie správne atrakcie na tvorbu ideálneho detského ihriska

výroba detských ihrísk

Keď sme boli malými deťmi, bol pre nás svet ako doširoka otvorené ihrisko, na ktorom sme sa mohli hrať a vždy do sýtosti vyblázniť.

Každý z nás má aj dnes vo svojom vnútri čosi z detskej hravosti, nevinnosti a otvorenosti - vlastností a darov, vďaka ktorým sa nám ľahšie kráča životom.

Tip pre vás: Letné aktivity pre deti: Ako ich každý deň zabaviť?

Deti vedia, že môcť si vychutnávať čas naplno a prežívať denne nezabudnuteľné zážitky je na nezaplatenie.

Najmä letné prázdniny a čas voľna je ideálny pre hravé a športové aktivity, a ako stvorený pre nekončiacu zábavu na detských ihriskách.

Detské ihriská - priestor pre hru, športovanie, relax i zábavu

Detské ihriská poskytujú priestor pre hru, športovanie, relax i zábavu. Ich tematické prevedenie prospieva rozvíjaniu fantázie, predstavivosti a kreativity, zatiaľ čo dômyselne vytvorené doplnky na detské ihriská pomáhajú rozvoju detského talentu.

Pre deti každého veku sú detské ihriská studnicou inšpirácie a radosti, ktorú si so sebou prenášajú do ďalšieho života a dospelosti.

Chceli by ste vytvoriť deťom miesto plné nezabudnuteľných chvíľ? Radi by ste ich zabavili, rekreovali či vzdelávali?

Neprehliadni: Deti a digitálne hry: Ako správne nastaviť hranice?

Detské ihriská
Canva

A máte už svoj projekt na detské ihrisko?

Detské ihriská disponujú mnohými fantastickým možnosťami zábavy. A nielen to. Vďaka dômyselne nastaveným herným zariadeniam sa deti môžu hrať a vzdelávať súčasne.

Dnešná výroba detských ihrísk je založená na najmodernejších technologických postupoch, vysoko kvalitných, odolných a bezpečných materiáloch, ktoré sú zdravotne nezávadné a šetrné k životnému prostrediu.

Množstvo a pestrosť atrakcií a doplnkov na detské ihriská je priam úžasná a na svoje si tam prídu deti každej vekovej skupiny.

Vďaka neprebernému počtu a rozmanitým typom aktivít sú detské ihriská takpovediac svojim vlastným svetom, kde je o zábavu a zážitky vždy postarané. A pre deti je tento svet skutočne kúzelný.

Atrakcie, ktoré obohatia vaše detské ihrisko

  • Zábavné atrakcie

Donut slide

Šmýkačky sú medzi deťmi každého veku jednými z najobľúbenejších atrakcií. Môžu byť nainštalované mnohé typy šmýkačiek rôznych tvaroch, dĺžok a farieb.

Jednou z nich je napríklad šmýkačka Donut slide, kde sa deti spúšťajú nadol na nafukovacích poduškách v podobe šišky.    

  • Športové atrakcie

IndoorCaving 

Populárna podoba jaskyniarstva je vnútorné jaskyniarstvo, kde deti môžu zažiť vzrušujúci pocit z objavovania jaskynných štruktúr, zlaňovania, prekonávania prekážok a mnohého iného.

Tip pre vás: Knihy pre prvákov. A aké knihy čítať s prváčikmi?

Vaše detské ihrisko
Canva

  • Náučné a vzdelávacie atrakcie

Interaktívna stena iWall

Hranie hier a cvičenie v jednom, to ponúka toto fantastické herné zariadenie. Deti si tam môžu vyskúšať na vlastnej koži, aké to je byť bojovníkom či automobilovým pretekárom, alebo rôzne iné športové disciplíny.   

  • Atrakcie na rozvoj kreativity

Digitálne kreslenie DrawAlive

Kreslenie je pre deti priam esenciálna záležitosť a prináša im obrovskú radosť. Pomocou kresieb si rozvíjajú kreativitu, predstavivosť a zručnosť, zdokonaľujú sa v umení koncentrácie a trpezlivosti.

Degitálne kreslenie je najmodernejšou verziou kreslenia, kde vďaka digitálnemu skeneru kresby detí ožívajú vo virtuálnom priestore.

Spomenuli sme niektoré atrakcie, ktoré môžu obohatiť vaše detské ihrisko, no je ich oveľa viac. Portfólio atrakcií zahŕňa multišportové ihriská, bazény s loptičkami, ValoJump, parkúrové dráhy, e-káry, pavúčie veže, twister a mnohé ďalšie.

To, čo si vyberiete, záleží len na vašich predstavách a požiadavkách.

Vaše detské ihrisko - kúzelné miesto detských snov

Deti na detské ihriská nedajú dopustiť. Je pre ne nesmierne zábavné, obohacujúce a radostné, keď sa môžu vyblázniť tam, kde je pre ne vytvorený ten správny priestor.

Dokonalé miesto pre detské sny, ktoré ožívajú spolu s každým okamihom na detskom ihrisku.

Už si predstavujete, ako aj na vašom pozemku vyrastie kúzelný detský svet?

Všetky tie nezdolané prekážky, všetky dosiaľ nevyskúšané aktivity i všetky ďalšie lákavé atrakcie, len čakajú na svoju chvíľu.

A deti to budú zbožňovať. 

Zdroj úvodnej fotky: Canva

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE